Veliki europski osiguratelj Groupama preuzeo OTP Osiguranje

Veliki europski osiguratelj Groupama preuzeo OTP Osiguranje
Poštovani osiguranici i poslovni partneri OTP Osiguranja,

obavještavamo Vas kako s 01. rujna 2021. Groupama grupa preuzima OTP Osiguranje koje će po završetku procesa preuzimanja poslovati pod nazivom Groupama osiguranje. Preuzimanje OTP Osiguranja od strane Groupama grupe, jednog od najvećih i najstarijih europskih osiguravatelja, nastavak je uspješne poslovne suradnje i vlasničke povezanosti OTP grupe i Groupama grupe u strategiji širenja poslovanja na tržišta središnje i istočne Europe. Francuska Groupama grupa koja trenutno posluje na 11 međunarodnih tržišta s više od 11 milijuna klijenata i premijskim prihodom većim od 14 milijardi eura, na hrvatskom će tržištu nuditi cjelovite i inovativne proizvode iz segmenta životnih i neživotnih osiguranja.
 
Želimo naglasiti kako se za naše klijente ništa ne mijenja jer prema postojećim policama OTP Osiguranja zadržavaju sva ugovorena prava i pogodnosti uz mogućnost korištenja niza novih proizvoda i usluga koje na hrvatsko tržište donosi Groupama osiguranje.
Također, info adresa info@groupama.hr, kao i svi postojeći dokumenti, ostaju nepromijenjeni do uvođenja nove Groupama domene i drugih komunikacijskih kanala o kojima ćemo vas pravovremeno informirati.
  Ispišite stranicu